računovodski programi

Preveč informacij?

Priporočamo:

Ne oklevajte. Ne bomo vas razočarali!

Stopite v stik z nami

Kontaktirate nas lahko na več načinov:

  • Pokličite na telefon: 041 403-930 (Andrej Mrzel).
  • Napišite e-mail na naslov: andrej@amstar.si
  • Sporočite vaša vprašanja, opažanja in predloge s pomočjo kontaktnega obrazca.

Zahvaljujemo se vam za vaš interes!

 

Preglejte našo ponudbo

Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran in preizkusite naše programe. Če ste spletno stran obiskali prvič, vam priporočamo vodeni ogled v 10 korakih. Prepričajte se o kakovosti naše ponudbe!

Preizkusna verzija

Prepričajte se o resnosti naše ponudbe. Prenesite in namestite preizkusno verzijo programskega paketa Knjiga v7 (dvostavno knjigovodstvo) ali/in Knjiga v6 (enostavno knjigovodstvo) na vaš računalnik. Prenos in namestitev paketa sta zelo enostavna.

Preizkusna verzija je enaka originalni z naslednjimi izjemami:

  1. Vsebuje omejitve glede števila knjižb, ki jih je mogoče vnesti.
  2. Vsebuje omejitve glede datumov, ki jih je mogoče vnesti (po določenem datumu ni mogoče več vnašati knjižb z datumom, novejšim od tega datuma),
  3. Vsebuje omejeno število zagonov.
Zakaj preizkusna verzija?

Mnenja smo, da mora imeti interesent za nakup programskega paketa za računovodstvo lahek dostop do čim bolj točnih informacij o izdelku, ki ga namerava kupiti. Zato vam na naši spletni strani pod edinim pogojem registracije ponujamo samostojen prenos in namestitev preizkusne verzije na vašem računalniku.

Prenos preizkusne verzije je brezplačen in nakupa neobvezujoč. Zaradi prenosa in namestitve nimate nobenih obveznosti do družbe AMSTAR, d.o.o.

Preizkusno verzijo paketa lahko kadarkoli odstranite po postopku: Start/Nastavitve/Nadzorna plošča/Dodaj, odstrani programe.

Če pa se boste za nakup odločili, lahko že vneseni podatki ostanejo na računalniku in Vam jih po namestitvi originalne verzije paketa ne bo treba ponovno vnašati.

Registracija

S te spletne strani je mogoče na vaš računalnik prenesti preizkusno verzijo programskega paketa Knjiga.

Edini pogoj je, da se na spletni strani registrirate. Vaši podatki ne bodo posredovani tretjim osebam (preberite si Izjavo o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov). Postopek registracije, prijave, prenosa in namestitev preizkusne verzije je podrobno opisan tule.

Če ste se že registrirali, se za prenos preizkusne verzije samo prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom oziroma e-mailom.

Iskanje:

Breaking News:

Verziji 6.51 in 7.41

Najnovejša verzija programskega paketa Knjiga

Verziji 6.50 in 7.40

Najnovejša verzija programskega paketa Knjiga

Verziji 6.49 in 7.38

Najnovejša verzija programskega paketa Knjiga

Najnovejša verzija

  • Knjiga v6, 24.06.2019
  • Knjiga v7, 24.06.2019